Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Is Oosterend helemaal autovrij tijdens Oosterend Present?

Liefst natuurlijk wel! Bij de ingangen van het dorp staan hekken. Bezoekers van Oosterend Present kunnen het dorp niet in en worden via aanwijzingsborden naar het parkeerterrein aan de Koningsweg geleid.

Informatie voor bewoners van Oosterend: Op maandag 23 en dinsdag 24 juli willen we iedereen de gelegenheid geven om aan de versiering te klussen, daarom staan er dan vanaf 19:00 uur hekken bij de kruising Oosterenderweg/Koningsweg, op de Nesweg bij de kruising Lageveld, op de Achtertune bij het kerkof en op de Oosterenderweg bij Zevenhuizen.
Op woensdag 25 juli gaan de hekken dicht om ca. 17:00 uur tot middernacht.
Donderdag 26 juli, vrijdag 27 en zaterdag 28 juli zetten we de hekken ’s morgens neer en blijven ze dicht tot na middernacht. We rekenen om ieders medewerking om het dorp die week zoveel mogelijk autovrij te houden. Ook verzoeken we bewoners om auto’s uit het zicht te parkeren zodat alle mooie straatversieringen goed zichtbaar zijn.

Wat staat er op het programma tijdens OP2018? 

Heel veel leuke en spectaculaire dingen! Natuurlijk de opvoering van het historisch spel, de maaltijd, theater, warenmarkt, kinderprogramma, meerkamp en elke avond muziek en feest in de tent.

Meer hierover op de pagina Programma

Kan je ook een hapje eten op het feestterrein?
U hoeft echt niet naar huis voor een lekkere maaltijd. Op het feestterrein heeft de catering een speciaal Oosterend Presentmenu samengesteld. Het menu kunt u hier bekijken.

In de tent wordt ook alcohol geschonken, mogen jongeren onder de 18 toch binnen?
Oosterend Present is een feest voor iedereen. Oosterenders, niet-Oosterenders en ook toeristen zijn van harte welkom. Volgens de wet mogen jongeren tot 18 jaar geen alcohol kopen of bij zich hebben. Daar wordt bij de entree en in de tent op gecontroleerd. Er zal gewerkt worden met een systeem van polsbandjes.

Mijn vraag / opmerking