Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Strender nieuws, oktober 2016:  Oosterend Present!

Oosterend Present?? Het is pas 2016..!??
JA! Oosterend Present! Want het is alweer 2016!

Oosterend wattes?
OP2018 begint eigenlijk al in 2017: Maandenlang werken buren met elkaar aan versieringen, (theater)voorstellingen, boten, zeepkisten, liedjes, een eigen straatcafé, erebogen en wat allemaal verder uit de vele creatieve kokers komt rollen. Dan is het zomer en komt het tot de climax; het versierde dorp vult zich drie dagen met feestgedruis, theater, muziek, eten, drinken en plezier voor en van en met iedereen. Kortom: Oosterend (is) Present!

Aan dat alles gaat natuurlijk een lange voorbereiding en organisatie vooraf, en inmiddels heeft het bestuur de eerste bijeenkomst gehad. Dat wil zeggen; diegenen van het vorige bestuur die er nog een keer voor gaan. Want door allerlei redenen bestaat dat bestuur niet meer uit de vereiste minimaal negen mensen. Daarom zijn wij op zoek naar:

                              Enthousiaste en betrokken bestuursleden OP2018.