Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat lijkt het alweer lang geleden; Oosterend Present 2013. En wat was het een mooi feest! In de weken voorafgaand zag je overal in het dorp activiteiten, mensen bezig met tafels, boeken, borden, torens, dennengroen, verf, landbouwplastic,… iedere dag was er weer ergens iets veranderd en was er weer een verhaal bij.
Vanaf 24 juli was Oosterend drie dagen en vier avonden weer helemaal Present!  Heel veel mensen uit wijk O –én  van ver daarbuiten– hebben genoten van het spel, de muziek in de tent, de versierde straten, de zitmaaierraces, de meerkamp, de markt, ‘Op sien Tessels’ en alle andere verhalen van Oosterend.
Een paar reacties van de website en Facebook:
‘Afgelopen week zijn wij op Texel geweest en uiteraard ook bij OP 2013. Geweldige organisatie, complimenten! !’
‘Gisteren bij “De Opstand” geweest. Echt super! Wat een mooie voorstelling. Complimenten!’
‘Ik heb ontzettend genoten en ik wil iedereen die zich op de een of andere manier ingezet heeft om er zo’n succes van te maken een groot compliment geven! Het was zeer geslaagd! Heel graag over vijf jaar weer.’
‘Duim omhoog voor een spectaculair, prachtig, leerzaam historisch spel, met SCHITTERENDE decors, een zeer enthousiaste groep Strender toneelspelers & vertelster. Onvergetelijk! Hopelijk gaat het de onfortuinlijke “valster” weer goed! Zéér veel dank! Waar een klein dorp GROOT in kan zijn!!!’
‘Meerkamp was geweldig!’
 En ook via andere kanalen bereikten ons enthousiaste berichten.  En al lijkt het al lang geleden en is iedereen weer bezig met de gewone dagelijks beslommeringen, het verhaal van OP2013 is nog niet helemaal verteld,…
Daarom nodigen we iedereen uit om een avond na te praten, verhalen te delen en film te kijken, en wel op:

Zaterdag 19 oktober 2013  vanaf 20.00  feestzaal Bijenkorf

We hopen veel mensen daar te mogen ontmoeten,

Bestuur stichting Oosterend Present;

Marian Merkelbach; Marleen Taat; Nish Barnard; Dirk Trap; Marise Barhorst; Ewald Witte; Ko Vinke; Edwin Boering; Cees van Leeuwen