Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vanavond is het al zover: de eerste uitvoering (try-out) van het historisch spel ‘Opstand! in Oosterend.’ en daarna de reunie van (oud) Oosterenders. De tent en het feestterrein zien er door inspanningen van veel vrijwilligers en mensen van de pelikaan fantastisch uit!

Ook is het hele dorp versierd, in alle straten is heel hard gewerkt om Oosterend als mooiste dorp te presenteren. Een rondje door het dorp is deze dagen zeker de moeite waard, al zal het niet snel gaan, met alle gezelligheid en zoveel mensen op straat.

En morgen begint het dan echt officieel. Om half negen wordt het dorp gewekt met muziek vanaf de kerktoren en ongeveer om kwart voor elf begint een optocht vanaf het brandweerhuisje (nesweg/achtertune) waar een kar onder begeleiding van Franse Soldaten zal worden ingehaald. Via de Oesterstraat, Vliestraat, Mulderstraat, Peperstraat en Kotterstraat gaan we naar het feestterrein, waar om half twaalf de officiële opening zal worden uitgevoerd door Dhr Visman, vele edities penningmeester en voortrekker van Oosterend Present.
En dan is het écht los:  Oosterend Present 2013 is begonnen.
We hopen veel mensen te ontmoeten in het dorp, in de tent en op het terrein.
Veel plezier!