Berichten van het bestuur, juni 2013
OP2013 komt nu wel erg dichtbij, nog een week of zes, dan is het weer zover! Het programma lijkt ongeveer rond, dingen beginnen in elkaar te passen en in orde te komen. De kleding wordt gemaakt en alle puntjes worden op de diverse i’s gezet.Ik hoop dat iedereen er zoveel zin in heeft als wij in het bestuur, en daar lijkt het wel op.

Op 20 en 21 juni verkoop avonden:
driedagenkaarten, maaltijdplankjes en inrijkaarten!
Feestzaal Bijenkorf; 19.00  – 22.00

Over de driedagen kaart:
Met de driedagenkaart komt u vanaf woensdagavond tot en met zaterdagavond overal in! dus wilt u overal bij zijn, of bijna overal bij zijn, dan is een driedagen kaart al snel voordeliger en altijd handiger dan losse dagkaarten!
Prijzen:           Volwassenen kaart: €25,-      Kinderkaart: €12,50

Op de driedagenkaart willen we een recente (pas)foto van de eigenaar nieten, neem die dus mee naar de verkoopavond.

Over de maaltijd:
De 2013 editie van de welbekende maaltijd gaat deze Oosterend Present natuurlijk door. Mooi weer hebben we besteld en hopen op een goede sfeer en veel eters. We hebben Rob Manse gevraagd om de maaltijd op te vrolijken met zijn muziek. Rob vindt het heel jammer, maar hij kan wegens omstandigheden niet aan dit verzoek voldoen. We hebben inmiddels Jan Bakker van het begin van de Oosterenderweg benaderd en die wilde zijn plaats wel innemen.
We vragen u om voor de maaltijd bloemen of plantjes beschikbaar te stellen om de tafels wat gezellig te maken. Zelf gemaakte bloemstukjes of iets dergelijks zijn uiteraard ook heel welkom.(Graag melden bij Dirk Trap |Mulderstraat 25 |06-22638966 |dirk_trap@hotmail.com )
Prijzen:          €9,00 voor volwassenen          €5,00 voor kinderen tot 16 jaar.

Over de inrijkaart:
Het liefst hebben we gedurende OP2013 het dorp autovrij. Op donderdagmiddag (tijdens de maaltijd) en op zaterdag (tijdens de markt) is er in elk geval geen autoverkeer mogelijk in het dorp. Er komen voor inwoners parkeerplaatsen aan de Achtertune en achter de Bijenkorf, en er is natuurlijk een grote parkeerplaats bij het feestterrein.
Bij de ingangen van het dorp staan hekken met en zonder bewaker die auto’s naar de parkeerplaats verwijst. Toch kan het voor u nodig zijn met de auto in het dorp te komen, daarvoor heeft u dan een inrijkaart nodig. Deze kunt u verkrijgen op de verkoopavond, onder vermelding van het kenteken van uw auto.

Connexxion bussen rijden tijdens OP2013 om Oosterend heen; er komt een halte bij de kruising Koningsweg/Genteweg, bij de ingang van het feestterrein halverwege de koningsweg en bij de kruising Koningsweg/Oosterweg.

 

 

 

2 reacties

  1. Beste redactie. Hoe zit dat dan met T.B.O. taxi vervoer. Mogen zij het dorp ook niet in? Ik ben rolstoel afhankelijk. Als het mee zit mag ik soms met scootmobiel mee met de taxi, maar als dat niet kan, Waar moeten ze mij dan ophalen? Ine Heerschap
    Oranjestraat 1A

  2. Hallo Ine,
    Natuurlijk moet het voor jou ook mogelijk zijn te komen waar je wilt. Op woensdag en vrijdag is het geen probleem, op donderdagmiddag en zaterdag wordt het lastiger ivm de kramen voor de maaltijd en de markt.
    Je kunt natuurlijk ook bij WestEnd of bij het feestterrein afspreken met de taxi, als tenminste je scootmobiel mee kan.
    Het is dus een beetje plannen. :)

Reacties zijn gesloten.