Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vlaggen
De bestellingen voor de Oosterend vlaggen komen gestaag binnen! Het zou leuk zijn als de komende jaren deze vlag steeds in het dorp zichtbaar is. De vlag kost tot 1 juni €25,- daarna gaat de prijs omhoog naar €30.  25% van de opbrengst gaat rechtstreeks in de kas van Oosterend Present, dus door het kopen van een vlag helpt u direct het feest financieren. Nog een extra reden om een vlag te bestellen! Stuur een mail naar info@robb69.sg-host.com of doe een briefje in de brievenbus van de Bijenkorf, dan ligt de vlag voor u klaar op de

Verkoop avonden!
Op 20 en 21 juni tussen 19.00 en 22.00 uur 
is het in de feestzaal van de Bijenkorf mogelijk plankjes voor de maaltijd, driedagen kaarten en inrijkaarten te kopen. We hopen u allen te zien!

Maaltijd
Op donderdag hebben we de traditionele gezamenlijke maaltijd. Om de tafels op te sieren, hebben we rond die tijd bloemen, takken, klimop, planten en zulks nodig. Dus wacht even met snoeien tot vlak voor OP en laat even horen aan Dirk Trap of via info@robb69.sg-host.com, dan komen we het halen.

Markt
Op het programma voor de zaterdag staat weer een royale kramenmarkt. U heeft het vast al gezien in de krant. Omdat we vooral ook Oosterender verenigingen de mogelijkheid willen geven zich daar te presenteren, geldt daarvoor een gereduceerd tarief. 4Aanmelden kan via e-mail: markt@robb69.sg-host.com

Zitmaaierrace!
Bij veel mensen staat ie in de schuur: een zitmaaier. Daar kun je natuurlijk gewoon het gras mee maaien, maar met enige aanpassingen kun je daar veel meer leuke dingen mee doen. Op vrijdag zijn er op het veld spectaculaire zitmaaier races! Deelname is mogelijk in verschillende categorieën, meer details volgen in de volgende Strender Nieuws.

Eén reactie