Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Allereerst van ons de beste wensen voor het nieuwe jaar! We hopen dat iedereen een goed jaar tegemoet gaat vol gezondheid, liefde en geluk. En een heleboel plezier in voorbereidingen voor de komende zomer, met natuurlijk als hoogtepunt Oosterend Present in het laatste weekend van juli.
Via de Facebook pagina kwamen al berichten binnen van de andere kant van de wereld dat oud Oosterenders dat weekend hierheen hopen te komen om het feest mee te maken!Binnen het bestuur wordt er druk gewerkt aan de invulling van het programma, en we hebben al een paar leuke dingen kunnen vastleggen. Vorige maand heeft op deze plek al een stukje van het muziekprogramma gestaan, ik kan voor nu alleen beloven dat ook het programma overdag het nodige spektakel en interessante dingen gaat bieden. Voor elk wat wils!

Om te beginnen willen we voor de opening graag weer net zo’n groot orkest bij elkaar sprokkelen als bij het 100 jarig bestaan van Excelsior!
Dus blazers, trommelaars en dansmariekes; houd de Facebook pagina http://www.facebook.com/OosterendPresent  in de gaten en schrijf je in zodra het kan, zodat we met een spectaculaire klapper kunnen beginnen.

Voor nu wil iedereen graag uitnodigen om te komen kijken op de presentatieavond van Oosterend Present. Hier wordt het thema van het feest en het verhaal van het historisch spel bekend gemaakt, en is het mogelijk om je in te schrijven als toneelspeler, bouwer, regelaar, marktmeester, VIP begeleider, telefonist, kaartenverkoper, of ander leuk vrijwilligerswerk.

Op de presentatie avond ook nog een andere, bijzondere gebeurtenis!
Komt dus allen:

Presentatieavond Oosterend Present 2013

Vrijdag 8 februari 2013

Vanaf 20.00 uur, Bijenkorf

Voor alle vragen en opmerkingen: Info@robb69.sg-host.com
Of spreek een van ons aan op de presentatieavond.
Of volg ons op twitter of facebook!