Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vrijdag 30 november kwam het bestuur weer bij elkaar in de Bijenkorf om te vergaderen over de voortgang van de voorbereidingen voor OP. Er werd verslag gedaan van de activiteiten van de commissies en we hebben uitvoerig gesproken over de muziekprogrammering van het evenement. 

 Op woensdagavond 25 juli 2013 worden de festiviteiten in de tent gestart met swingende muziek van ‘DJ Mike Jagger’. Dat betekent energieke moves op de dansvloer. Donderdagavond 26 juli is traditioneel een Texelse avond met optredens van o.a. Jug Bros en At last.

Vrijdagavond bijt DJ Marco van Sambeek het spits af en wij verwachten een afgeladen feesttent. Aansluitend is de muziekcommissie nog op zoek naar een super feestband.

Op zaterdagavond 27 juli – na de eindceremonie – sluit de band Sesam met een spetterend optreden de feestelijkheden van Oosterend Present af. Om 24.00 uur is het evenement afgelopen.

We proberen tijdens de maaltijd en andere activiteiten muziek een eigenzinnige rol te laten spelen. Muziek zal sowieso hét verbindende element zijn tijdens OP. Suggesties en ideeën zijn nog welkom.

Tijdens alle voorbereidingen worden er video-opnames gemaakt. Het zou ook leuk zijn als alle deelnemers aan de voorbereidingen met hun mobieltje foto’s en korte filmpjes maken, die we kunnen delen via facebook. Jullie horen daar nog meer over.

Achter de schermen wordt ondertussen koortsachtig gewerkt aan het scenario voor het  spel. Het thema is vastgesteld, de spelcommissie heeft grote plannen en is er fanatiek mee bezig. Ook de sportcommissie werkt aan een unieke editie van de meerkamp, die zich op dit moment naar verluidt voornamelijk in de modder zal afspelen.

Op vrijdagavond 8 februari 2013 presenteert het bestuur in de Bijenkorf alle plannen voor de festiviteiten in juli. Noteer die datum vast in je agenda!

Check in je omgeving of je al een handje uit kan steken bij de voorbereidingen, want Oosterend Present is een uniek feest van ons allemaal.

Kijk ook op Oosterend Present.nl en volg de berichten op op twitter (@op2013) en facebook (www.facebook.com/OosterendPresent).

Eén reactie

  1. Hoi,Aangezien muziek het verbindende element is tijdens OP,lijkt het Javi ook wel leuk om een sessie te draaien ,hij was in Spanje al d.j en draaide daar op grote feesten,misschien een paar uurtjes in de tent,of misschien ergenns op straat. Hoor het wel,groetjes Colette Kikkert Peperstraat 25