Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Oosterend Present Motorrijders en paard Olga halen 532.28 euro binnen voor Woman Wizard. De oudste duopassagier was 83 jaar en de jongste 4 jaar oud. Zo’n 24 motorrijders hebben zaterdag 134 sponsorritten gemaakt over Texel voor Woman Wizard. De jongens hebben geweldig hun best gedaan, de tank benzine was voor eigen rekening. Met zo’n leren motorpak aan is toch geen pretje met die warmte, maar opgeven dat deden ze niet. Het was een drukte van belang. Soms moest je even iemand een zetje in de rug geven want sommigen vonden het toch wel eng zo achterop een grote motor. Gaaf , Fantastich, nog een keer! dat waren de reacties bij terugkomst in Oosterend.

Ook Koetsier Martin Witte reed mee aan de sponsortocht, met paard ( Olga) en wagen kon een rondje worden gemaakt. Overige belangstellenden doneerden in de collectebus.

Annemarie Oosterbaan wil namens Woman Wizard iedereen bedanken voor dit super sponsorgebaar. Het geld kunnen we goed gebruiken, het eerstvolgende verwenarrangement voor vrouwen met borstkanker die moeten rondkomen van een zeer beperkt budget is van zondag 28 september tot woensdag 1 oktober in Hotel Texel.

www.womanwizard.nl: info@womanwizard.nl

Eén reactie