Oosterend Present: 2 tm 5 augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Al speelt het spel zich dan af in de jaren 1940-1945, Oosterend Present heeft een heus promotieteam dat op de Folklore, de rommelmarkt in Oosterend en de maandagmarkt in Den Burg programmaflyers uitdeelt. Woensdag 23 juli verzamelde de eerste groep zich voor een groepsfoto. (op de foto ontbreekt Fred van Helden).

Het promotieteam
Het promotieteam

Eén reactie

  1. Hallo,

    Ik stond op de woensdag Den Burg Folklore markt. Ik heb toen foto’s gemaakt van de oosterend present presentatie. Ik zag dat ze over het algemeen pittiger waren dan wat ik er van op HYVES zag. Ik maakte ze ze omdat ik de Spelers geweldig gecast en gekleed vond!

    Als je nu naar http://www.flickr.com gaat en je zoekwoord is Oostereinder dan zie je al 2 foto’s die ik gemaakt heb, maar dan ga je naar mijn map, grijsmeisje wijst zichzelf, en dan ontvouwen zich veel meer foto’s vanaf bladzij 2.
    Let op OOSTEREINDER. Ik wist toen niet beter en voor het zuiver zoeken helpt het wel.

    Vrolijke groet en aardig van mij want de foto’s zijn jat blij Astrid